Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2
<Web-tv til undervandsjægere>

UVjagt.tv går ned i gear

UVjagt.tv går fra i dag ned i gear, men vi vil også fremover være jeres platform for lærerige og inspirerende videoer om undervandsjagt til undervandsjægere.

Vi har de sidste par måneder brugt alle vores vågne timer på at skabe UVjagt.tv, og i morgen afleverer vi resultatet som vores bachelorprojekt på journalistuddannelsen ved Danmarks- Medie og Journalisthøjskole.

Det betyder dog ikke, at det er slut med web-tv til undervandsjægere. Vi vil fortsætte hjemmesiden i vores fritid. Blandt andet skal vi senere i denne måned med Johan Wedel Nielsen på jagt i Øresund.

Sidder du inde med en god ide til et indslag, eller noget du gerne vil blive klogere på, så kan du som altid kontakte os på info@uvjagt.tv.

Tilbage er der kun at sige tak for den store opbakning og feedback, som I har givet os gennem de forgange måneder. Det har i høj grad givet brændstof til mere. Vi håber, at I også i fremtiden vil følge med på UVjagt.tv.

Comments

comments