Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2
<Web-tv til undervandsjægere>

Støt UVjagt.tv

Er du glad for videoerne UVjagt.tv producerer, og ser du gerne, at der kommer flere i fremtiden? Så vær med til at støtte UVjagt.tv.

Støtter du UVjagt.tv sender vi dig som tak en artikel med 10 gode råd til at booste din udvikling som undervandsjæger. Artiklen er bygget på de råd, der er dukket op igen og igen i vores mange timers samtale med nogle af de bedste undervandsjægere i Danmark.

Derfor har vi brug for din støtte
UVjagt.tv er et hobbyprojekt. Vi laver videoerne, fordi det er sjovt. Derfor ser du heller ikke nogen reklamer her på siden. Vi ønsker heller ikke at tage penge for videoerne, vi producerer, da vi gerne vil have dem ud til så mange undervandsjægere som muligt.

Vi har dog nogle udgifter til domæne, webhotel, videoudstyr og transport. Så vil du gerne have flere lærerige videoer med nogle af de bedste undervandsjægere i Danmark, kan du hjælpe os ved at give lidt til at dække udgifterne.

Giv hvad du har lyst til
Hvis du vil støtte os, kan du sende, hvad du lige har lyst til nedenstående konto nr eller via mobile pay. Alle størrelser beløb er velkomne, så er du fattig studerende, der lige har investeret de sidste sparekroner i en ny våddragt, så giver du bare, hvad du lige kan undvære. Intet beløb er for småt. Intet beløb er for stort.

Send dit ønskede støttebeløb til kontonummer 6737 – 1154369
eller via mobile pay til telefonnummer 26 19 24 73

Skriv din e-mailadresse som tekst til overførslen, så vi kan skrive en tak til dig og sende dig artiklen med 10 gode råd til at booste din udvikling som undervandsjæger.

Ekstra: Vil du have dit navn her på siden?
Vil du gerne have dit navn her på siden som officiel støtter af UVjagttv? Så send os en mail på info@uvjagt.tv, efter du har overført minimum 100 kroner. I mailen skriver du bare, at du gerne vil have dit navn her på siden, du skriver hvor meget du har overført, og hvilken tekst du har sendt med overførslen.

Derefter skriver vi dit navn her på siden som officiel støtter. Hvilket beløb du har støttet med kommer ikke til at stå her.

Har du en virksomhed, og vil du gerne have virksomhedens navn på siden, kan du gøre præcis det samme. Her er minimumbeløbet dog 500 kroner.

Comments

comments