Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2
<Web-tv til undervandsjægere>

Se Sørens vilde harpuner

Er du glad for videoerne her på UVjagt.tv, og vil du gerne have flere i fremtiden, så støt os her: Støt UVjagt.tv

Søren Schmidt har et helt særligt forhold til havet. Født ind i en fiskerfamilie har havets spisekammer altid fyldt meget i hans liv, og med et job på Nordsøen har han næsten oftere vand end land under fødderne.

I dag har Søren Schmidt mere end 25 special- og håndbyggede harpuner, som han bestiller hjem fra hele verden – og stadig flere er på vej. Alligevel synes han ikke, at han er en samler, for hver og én skal med i havet.

UVjagt.tv er inviteret indenfor til en snak om harpuner, og Søren viser os et udvalg af de mest specielle.

 

Ekstraklip: Sådan undgår Søren fjæsingens gift
Fjæsingen er en rigtig god og undervurderet spisefisk, mener Søren Schmidt. Men dens giftige pigge gør det svært for undervandsjægere at fange den. Derfor er Søren kommet op med en løsning til at fange fjæsinger uden at skulle have dem i hænderne.

Se også

Comments

comments