Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2
<Web-tv til undervandsjægere>

Sådan finder du en pighvar

Pighvarren er den største af de danske fladfisk og kendt for at være blandt de bedste spisefisk herhjemme. Den kan dog være rigtig svær at finde.

UVjagt.tv har besøgt Hjalte Trnka, der har brugt mange timer på at regne pighvarren ud og træne sit øjne til at se selv den mindste del af en camoufleret pighvar på havbunden. Nu får du hans bedste råd, der kan hjælpe dig på vej mod at finde flere pighvarrer.

(Vi anbefaler, at du ser indslaget i fuld skærm)

Mindstemål for en pighvar er 30 centimeter.

Se også: Mission: 20 pighvar på én dag
Uvjagt.tv er taget med pighvar-ekspert Hjalte Trnka og Danmarksmester i undervandsjagt Johan Wedel Nielsen i Køge Bugt. De to har en mission, da de skal ud og samle pighvarrer ind til DTU Aqua og Venø Fish Farm.

Det er den absolutte højsæson for pighvar i Køge Bugt, så Hjalte sætter fra start målet højt og satser på, at han og Johan kan fange hele 20 pighvarrer på en dag i vandet. Se hvordan det går dem her.

Se også

Comments

comments