Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2
<Web-tv til undervandsjægere>

På multejagt langs molen

Kim Westergaard er sidst i august taget på multejagt i Isefjorden sammen med UVjagt.tv. Destinationen er en lang mole langs Kyndby Værket, hvor Kim godt kan lide at jage, da det giver mulighed for nogle spændende dyk med varierende dybder fra 2-8 meter.

Det er dog sidst på multesæsonen i Isefjorden, og Kim er ikke sikker på, om multerne stadig er at finde på spottet. Samtidig viser det sig, da han kommer i vandet, at sigten ikke er ligefrem er prangende. Se her, om det lykkes Kim at få en multe med hjem.

(Vi anbefaler, at du ser indslaget i fuld skærm)

Er du glad for videoerne her på UVjagt.tv, og vil du gerne have flere i fremtiden, så støt os her: Støt UVjagt.tv

OBS: Mindstemål for multen er 20 centimeter.

Sådan kommer du helt tæt på multerne
Husk også at tjekke vores video, hvor Kim deler ud af alle hans bedste teknikker til at komme helt tæt på multerne, hvad enten det er langs moler eller fra kysten, og hvad enten du er begynder eller øvet.

Se også

Comments

comments