Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2
<Web-tv til undervandsjægere>

På jagt efter pighvar uden harpun

Hjalte Trnka er lidt af en pighvar-specialist og er sidst i maj taget afsted til Køge Bugt for at finde den runde og velsmagende fladfisk, og UVjagttv er taget med. Hjalte kender området godt og ved, hvor der er nogle pletter med det helt rigtige grus til pighvar.

For tre uger siden var han afsted og fandt mange pighvarrer, men sæsonen er kort i Køge Bugt og fra den ene uge til den anden, kan de være forsvundet. Se her, om det lykkes Hjalte at få en pighvar med hjem.

(Vi anbefaler, at du ser indslaget i fuld skærm)

Er du glad for videoerne her på UVjagt.tv, og vil du gerne have flere i fremtiden, så støt os her: Støt UVjagt.tv

Mindstemål for en pighvar er 30 centimeter.

Se også: Sådan finder du pighvar
I denne video fra sidste år er vi på besøg hos Hjalte, der deler ud af hans bedre råd, der kan hjælpe dig på vej mod at finde flere pighvarrer. Lær hvor du kan finde dem, hvordan du skal lede og hvornår sæsonen er allerbedst.

Se også

Comments

comments