Om os

Er du glad for videoerne her på UVjagt.tv, og vil du gerne have flere i fremtiden, så støt os her: Støt UVjagt.tv

UVjagt.tv er en web-tv kanal om undervandsjagt til undervandsjægere i Danmark.

Målet er at give viden og inspiration til udøvende undervandsjægere gennem brugbare og levende videoindslag, der kommer helt tæt på fiskene, jægerne og teknikkerne.

Her vil vi gennem videoindslag stille skarpt på undervandsjagten i Danmark. Selvom to undervandsjægere sjældent jager ens, så vil vi give dig mulighed for at få et indblik i, hvordan andre jægere jager og måske lade dig inspirere til at prøve nye teknikker eller udfordringer.

På UVjagt.tv vil du derfor finde tips, tricks og øvelser til at optimere din undervandsjagt fra nogle af landets bedste jægere. Vi vil også tage dig med på tur, hvor vi følger undervandsjægere, når de dykker ned i havet.

Hjemmesiden er startet som vores afsluttende bachelorprojekt fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, men drives nu videre på hobbyplan.

Vi vil meget gerne have dig med på vognen, så hvis du har en god ide, er ekspert på et givent område  eller ligger inde med nogle spektakulære undervandsvideoer eller historier, så tøv ikke med at kontakte os på info@uvjagt.tv.

Du kan også like os på Facebook og følge med i vores projekt samt se de nyeste videoindslag, så snart de er på siden.

DSC_0118

Mikkel Andersen
24 år, journalist med fokus på TV, web og sociale medier. Han er desuden ivrig lystfisker, undervandsjæger og naturelsker.

maria_UVfoto

Maria Fast Lindegaard
24 år, journalist med fokus på online medier og brugerinvolvering. Hun er samtidig sportsgal og dyrker især basketball og svømning.

Kontakt os på: info@uvjagt.tv eller telefon 26 19 24 73