Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2
<Web-tv til undervandsjægere>

Mission: 3 torsk på én time

Torsken er Michael Behrens’ foretrukne jagtbytte. Modsat mange andre undervandsjægere, der synes, at der er for få fisk at jage om vinteren, så mener Michael, at der altid venter en fisk derude. Han er derfor taget til Lillebælt med sin kammerat Thomas Fechtenburg. Målet er at fange tre torsk på én time. Vil Michaels mission lykkes?

(Vi anbefaler, at du ser indslaget i fuld skærm)

Er du glad for videoerne her på UVjagt.tv, og vil du gerne have flere i fremtiden, så støt os her: Støt UVjagt.tv

Mindstemål for torsk er 30 centimeter i Skagerak og Kattegat, 38 centimeter i Østersøen og Bælterne og 35 centimeter i Nordsøen.

Ekstraklip: Se Michaels udstyr
For Michael Behrens er det nyeste grej og udstyr på markedet ikke nødvendigvis det rigtige for ham. Han har klaret sig med det samme setup af udstyr gennem mange år, og han vil ikke skifte det ud, så længe det virker. Se her, hvad Michael har med, når han jager.

Se også

Comments

comments