Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_grid_manager_object.labels.php on line 2

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/journalist2013.dk/public_html/test/wp-content/plugins/widgetize-pages-light/include/otw_labels/otw_sbm_shortcode_object.labels.php on line 2
<Web-tv til undervandsjægere>

Kom ned i dybet på vragdykkerens oase

Fra hundrede år gamle træskibe til moderne kuttere. Danmarks have er proppet med vrag, og for Michael K. Behrens er det en mulighed for spændende og udfordrende undervandsjagt på havets små oaser.

UVjagt.tv er på en kold formiddag i marts taget med Michael ud til vraget af en lille fiskekutter på 13 meters dybde i As Vig. Her udforsker han vraget for at finde de torsk, der har gjort den sunkne kutter til deres bolig.

Samtidig hopper Thomas Fechtenburg i vandet udstyret med iltflaske og undervandskamera for at fange det flotte maritime liv og Michaels dyk på video.

(Vi anbefaler, at du ser indslaget i fuld skærm)

Er du glad for videoerne her på UVjagt.tv, og vil du gerne have flere i fremtiden, så støt os her: Støt UVjagt.tv

Mindstemål for torsk er 30 centimeter i Skagerak og Kattegat, 38 centimeter i Østersøen og Bælterne og 35 centimeter i Nordsøen.

Se også

Comments

comments